Søk i denne bloggen
Velkommen til min blogg om fisk/sjømat jeg smaker. I mange år har jeg spist lutefisk ved juletider og ellers stort sett bare smakt den fisken som er i Findus Fiskegrateng. Men nå er den tiden forbi. Havet er en massiv ressurs for spennende mat, og full av sunnere alternativer enn den oppdrettsfisken vi ofte utsettes for her til lands. På tide å prøve noe nytt!
Må nevnes at jeg smaker fisk, men er ingen kokk...
Skal legges til at vi her på siden også prøver å fokusere litt på dyrking av bærekraftig fiske, alternativer til truede arter og informere litt om de enkelte artenes utvikling. Enjoy! :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Bloggarkiv
-
▼
2018
(75)
-
▼
desember
(8)
- 2019 and beyond på oppdagfisk
- Nuddelfisk/Chinese Noodlefish/Icefish/Salanx Chine...
- Japansk Makrell/Japanese Scad/Decapterus Maruadsi ...
- Interessant artikkel for dem som tyr til oppdretts...
- Pukkelhodet Snapper/Humphead Snapper/Blood-Red Sna...
- Afrikansk Ålemalle/African Sharptooth Catfish/Clar...
- Østlig Østers/Amerikansk Østers/Eastern Oyster/Cra...
- Lang Sjøtang/Kombu/Saccharina Angustata (Saltvann)
-
▼
desember
(8)
Hva skjer her nede?
Her nede er det to lister over akvatiske arter. På venstre side er de arter jeg planlegger å smake fremover, og på høyre er det en liste over smakte arter. Sånn kan man med et enkelt klikk finne innlegget til akkurat den arten man vil lese om. Om den er på oppdagfisk vel og merke!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar