Jeg ser fort at vi har vært litt spartanske med tilbehøret her, så jeg "jukset litt" og la over litt vårløk etter bildet var tatt. Forresten, vårløk er det ultimate tilbehøret til fisk, uansett hvordan man lager den. Jeg tipper det er tett på like mange retter med vårløk på denne siden som det er forskjellige fiskearter. Et liv uten vårløk er ikke verdt å leve! (OK, litt vel dramatisk på slutten der...)
Fiskekjøttet er vel det man noen steder vil kalle for flaky, i mangel på et godt norsk ord. Minner litt om lyr eller kolje i både smak og konsistens. Det er enkelt å jobbe med.
Jeg er overrasket da jeg antok dette ville helle mer mot dorader og annen høyreist fisk fra varmere strøk, men dette er vel anvendte penger om man er på en stillehavsøy og lengter hjem.
-papegøyefisk
-bernaisesaus
-persille
-vårløk
-limesaft
pris: 200-500- pr kg
komfort: sommer uten sommerjobb
smak: 7/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar