Disse lobnobs-aktige greiene lages jo vanligvis av smal bifangst fra stillehavet, men her er faktisk en lysing tatt i bruk. Med alle smakstilsettingene tatt i betraktning, så er vi vel litt langt fra den skikkelige smaken av nordlig stillehavslysing. Men man kan ane det her, da disse minner mer om fisk enn skalldyr. (U)heldigvis så er jo også disse danske, økologiske plommetomatene så åndssvakt gode at det er det beste på tallerkenen og overskygger det meste av det andre. Vi snakker om noe som smaker mer som fiskekaker av sei enn noe annet, men det er jo ikke så ille vel? Merkelig sak dette her, som smaker greit, men vi er vel stadig på utkikk etter en mer au naturelle utgave av arten?
-nordlig stillehavslysing
-tomat
-brede bønner
-vårløk
-vårløk
-chillishwarma
-chilimayo
-hvitvinseddik
pris: ?
komfort: tennissokker
smak: 4/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar