Såå.. En av de meget få "how to"-videoene som fins av tilberedning av tørket Hijiki, har fått lov til å være inspirasjon for denne retten, i mangel på noe bedre:
https://www.youtube.com/watch?v=0vDdrQISJww
Vi kan med en gang løfte hendene i været og si at vi kanskje ikke synes resultatet på verken denne siden eller youtube sin ser spesielt snadder ut.
Bør nevne at Nori ikke eksklusivt er Hijiki, men en samlebetegnelse for endel øst-asiatiske sjøgressarter som er populære i den lokale matlagingen.
Konsistensen er ganske såpeaktig, slimete. Smaken er mer eller mindre kjip, intetsigende, hele greia smaker bare av vann med tapioka og potetmel, ulekkert, men mest ulekker er konsistensen. Håper dette produktet har flere bruksområder, for dette ville jeg nødig gitt andre enn min verste fiende.
Sargassum Fusifome er ihvertfall fullt av sunne ting, og kan gi deg flott hår. På den andre side mener Storbritannia, USA og Canada at dette er giftige saker..
-hijiki
-blomkål
-gulrot
-rødløk
-sweet chili saus
-fish sauce
pris: 30-100,- pr pk
komfort: enkelt og greit
smak: 0/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar