Dette er dessverre ikke filet au naturel slik jeg foretrekker og ofte smaker disse sydlandske makrellartene. Det er heller en meget oversaltet filet, som virkelig ikke lar seg fryse, sannsynligvis er årsaken til dette noe som har med transport og holdbarhet å gjøre. Det er ihvertfall ikke for å spare kunden fra å måtte salte fisken selv. Det ville isåfall gitt meg særdeles lite glede enn så lenge saltinnholdet i dette produktet faktisk er på hele 10%. Bør ligge noen runder i vann eller annen væske for å fjerne det verste av saltet, og for helsas skyld. Nevnte vann blir grått med en gang, og fibre av kjøttet flasser av.
Å huttetu! Saltere smak skal ein leita lenge etter. Så dette blir kanskje mer et smaksnotat på produkt enn på art. Må lese meg opp om hva man skal gjøre med ting som dette. Mildt tilbehør hjelper ikke, alt smaker som om det skulle vært kokt i vann fra dødehavet og deretter tilsatt salt.
-stripet kongemakrell
-couscous
-maiskorn
-hvitløksdressing
-søt bbq-saus
pris: 30-50,- pr filet
komfort: salt
smak: 0/10 (i denne tilstand)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar