Knøttsmå muslinger fra over there. Dessverre er disse en delikatesse for såvel mennesker som dyr, og bestanden er pr dags dato overfisket. Mine eksemplarer kommer fra oppdrett, som det drives mye av. Smaken er som andre atlanterhavskamskjell, søtlig, salt med en bløt og deilig tekstur. Det eneste som skiller den fra Atlanterhavsbuktkamskjell generelt er størrelsen. Ingen grunn til å utbrodere mer om hva det smaker her, for dette er nemlig himmelsk, og kan i så måte knapt beskrives med ord.
NB! Selv om artsnavnet ikke er akseptert som det av en egen art, har vi likevel valgt å ta det med på denne siden som følge av den mengden oppdrett det drives i Florida og at det med tiden, ihvertfall ifølge de som mener at de vet noe om det, har forflyttet seg et stykke unna grunnarten.
-florida buktkamskjell
-søtpotet
-gul løk
-grønn paprika
-hvitløksdressing
-balsamikoedikk
-chorizo
pris: 100-300,- pr kg
komfort: saccosekk
smak: 9/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar