
Så var vi her atter en gang med en art som gjør sitt andre inntog på oppdagfisk. Denne gangen er det sverdreka sin tur til å vise sitt sanne ansikt. Tidligere er denne kun prøvd i et blandingsprodukt, asiatiske dumplinger med 37% sverdreke. Men denne gangen slår vi til med 100% sverdreke i all sin pomp og prakt!
Ettersom denne reka er både utbredt i det fri og enkel å ale opp, kan man jo spørre seg hvorfor den er så meget mindre populær enn de andre artene som vanligvis brukes til Scampi? Kanskje finner vi svaret i denne smakningen. Uansett, imponerende bart!
Størrelsen heller mer mot våre vanlige nordlige saltvannsreker. Men konsistensen er endel hardere og det minner dessverre mer om gummi hva smak angår. Det er vanskelig å skille hva som smaker mest av risnudlene og rekene. Det demrer...
PS: Ble litt bekymret da jeg så at det lå igjen noen løse tarmer, og noen intakte blant de allerede ferdigkokte rekene mine...
-sverdreke
-risnudler
-vårløk
-chili
-fiskesaus
-shrimp paste
-koriander
pris: 50-100,- pr kg
komfort: nyklippet golfgreen
smak: 3/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar