Denne vet jeg lite om annet enn at den finnes langs kysten av Chile og Argentina og kan bli opp mot 4 kg og 1.5 meter. Kanskje er den oppkalt etter Glenn Gould? Ingen norsk navn ennå.
Jeg er heldig nok til å få smake denne ellers ganske lite fiskede blekksprutarten. Søk gjerne etter bilder av den, den er skitkul! Mitt kjøtt er ferdig kokt og filetert med tanke på sushi, la oss prøve salat isteden, med litt rå makrell? Vi føler oss vel litt rebelske idag...
Kjøttet er himla mørt og perfekt kokt. Det smaker salt og deilig, litt som mild røykt flyndre med søte hint av vørter. Skikkelig godt! Kanskje vi burde begynne å få øynene opp for blekksprut som mer enn frityrringer og wokbestanddeler her til lands.
-Octopus mimus
-hjertesalat
-rå makrell
-rød paprika
-cherrytomat
-sweet chilli saus
pris: 50-100,- pr pakke
komfort: nytt sengetøy
smak: 7/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar