Disse småfiskene som oppholder seg i elver i India, Bangladesh og sikkert flere asiatiske land, blir beskrevet som sardiner på pakken min, og er i så måte mine første ferskvannssardiner. Kanskje finnes det flere sild/sardiner enn mai- og stavsilda som kan trives godt i ferskvann?
Dette er produkter av fiskeristaten Bangladesh, og i så måte finner jeg lite info om produktet, som f.eks om det er oppdrettsfisk eller viltfanget. De blir ferdig giljotinert og tømt for innmat innen eksport. Man kan ellers filetere disse med fingrene, kjøttet er mørkt og har fast, fin konsistens. Ellers oppleves kjøttet ganske tørt og kjipt, ikke ulikt våt bomull faktisk.
- fileter av chapila
- 4 økologiske egg fra frittgående burhøns
- vårløk
- hvitløk
- jalapenos
pris: 40-80,- pr pk á 300gr
komfort: kan som sagt fileteres med bare nevene
smak: 2/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar