Andre krokodillearten på denne siden. Nilkrokodillen er Afrikas vanligste krokodilleart, og lever som man kanskje kan gjette seg til, langs Nilen. Den første krokodillen jeg prøvde var en sumpkrokodille fra Vietnam, med mørkere kjøtt og noe mer fett. Den fikk en meget bra score som jeg ikke kommer på i farta. Nilkrokodillen er et stort og sultent beist som forsyner seg av det meste som drikker fra elvebredden. Også er det en ekstremt gammel art, nesten uforandret siden lenge før pattedyrene kom til jorda.
Alt i alt smaker denne kylling, kjøttet blir tørt og gummiaktig hvis det stekes for lenge eller på svak varme, men smaken er absolutt tilstede. Vi snakker her om noe som trenger mye krydder og riktig tilbehør for å skinne. Ingen krokodilletopscore denne gangen, dessverre, men meget nær.
-krokodillefilet
-zebrafilet
-hjertesalat
-rød paprika
-bernaisesaus
-vårløk
-søtpotet
-chilliolje
pris: 300-500,- pr kg
komfort: selges heldigvis stykkevis, og ferdig filetert
smak: 7/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar