Som dere ser fås disse krabbene kjøpt uten skall og den innmaten som er minst populær, noe som er økonomisk for oss kunder. Kjøttet er mykere og mer søtlig enn det man finner i norske krabber. Mine krabber er fanget i Asia uten at jeg vet mer eksakt. Man trenger ingen nøtteknekker, for skjellet er mykt og porøst. Der hvor taskekrabben kan ligge opp mot en time i en god kraft eller salt vann, blir blomsterkrabben mye fortere ferdigkokt, så den klarer ikke ta til seg like mye smak. Det kan derfor være en ide å marinere den i saltvann m. evt andre smaker noen timer før den kokes. Et ypperlig alternativ til reker på en varm sommerdag. Anbefales, men ikke noen delikatesse. Verken faretruet eller rødlistet.
-blomsterkrabbekjøtt
-rødløk
-kinakål
-eggnudler
-pastinakk
-persillestilk m. blader
-soyasaus, chilli og hvitløk
pris: 150-250,- pr kg
komfort: Har man en pirker, er dette nesten som taskekrabbe
smak: 5/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar