Disse "burgerne" er praktisk talt forskjellige stykker humboldtakkar, hovedsaklig tentakkelbiter, som er limt sammen med risstivelse, gelatin og melkeprotein. Mengden av nevnte bindemiddel er dog så liten at jeg vurderer produktet til å kunne gi en god pekepinne på hva kjøttet smaker. Burgerne har en tendens til å disintegrere på høy varme. De blir fort overstekt og gummiaktige i konsistensen, kan tenkes fordi kjøttets struktur er tuklet med. Trenger godt krydder. Arten holder til i humboldt-delen av stillehavet og er den eneste av sitt slag. Den er en hissig art som tar knekken på det meste den kommer over, og angriper sågar mennesker. Arten er såvidt meg bekjent ikke rødlistet.
- biter av humboldtakkar
- isbergsalat
- baconterninger
- soppblanding
pris: 40-60,- pr. 140 gr
komfort: Som å tygge på ledningsisolasjon, dog er smaken bedre enn konsistensen
smak: 3/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar