Denne har jeg bare funnet til salgs i Norge i oppkuttet tilstand, derfor ingen hel fisk her, men bilder finnes enkelt via google o.l. På pakningen står det kun "Kingfish", noe som er en stor artsgruppe med mange underarter. Men da denne er viltfanget, og fra Vietnam, er jeg (nesten) sikker på at vi her snakker om en Cobia. Cobia er den vanligste Kingfisktypen som finnes vilt i Asia, også den eneste som det drives avl av i Vietnam. Skinnet er grått i buken og mørkt på toppen, slik det også er på stykkene mine. Strukturen i kjøttet er sirkulært, nesten som i en trestamme, og meget fast. Det har ellers lite særpreg og smak, kan minne litt om hermetisert tunfiskkjøtt.
- stykker av cobia
- sjalottløk
- peppersaus
- potet
- pastinakk
- peteh bønner
pris: 70-120,- pr pk
komfort: nesten beinfri, ferdig oppkuttet
smak: 6/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar