Ikke noe norsk tittel på denne. Den er kuttet i stykker, og derfor billigere enn i hel utgave (?), det sa ihvertfall han i asiabutikken. Arten er kjent under minst ti forskjellige navn, og finnes i det indiske hav og stillehavet, men er også funnet flere andre steder. Som de fleste andre tropiske snappere er de varierende i utseende, med forskjellige farger utfra alder og område. Det er endel bein i denne fisken som man må være obs på, da de skjuler seg godt og er lette å sette i halsen. Skjellene er også helt transparente, så en kan lett få i seg noen uønskede saker her og. Kjøttet smaker mildt, og trenger farge og høy temperatur for å få frem sin søtlige velkjente karakter.
Den er ikke overfisket, og eneste negative er at den forsyner seg grådig av andre arter. Dette ser ut som en stor porsjon, men mye av det er bein og skinn, sånn sett ingen spesielt økonomisk art.
- mangrove snapper stykker
- rødløk
- poteter
pris: 70-100,- pr pk
komfort: det er først når den skal spises at det kan bli ukomfortabelt
smak: 6/10
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar